TIRAMISU

27 febrer, 2006

TIRAMISU FARCIT DE CAFÉ:

 

INGREDIENTS TIRAMISU:

 

MASCARPONE 250GRS.

ROVELLS D’OU 4.

NATA PER MONTAR 250CL.

AMARETTO O CONYAC 50CL.

SUCRE 150GRS

GELATINA 4FULLES.

 

INGREDIENTS CAFÉ:

 

SUCRE 150GRS.

AIGUA 50CL.

NESCAFÉ SOLUBLE 2CULLARADES DE POSTRE.

CUBITERA PER FER CUBETS.

ELABARACIÓ CAFÉ:

 

POSEM EL SUCRE I L’AIGUA AL FOC FINS QUE ES FAIXIR UN ALMIBAR CONSISTEN I LLAVORS AFEIXIM EL NESCAFÉ REMANAN BE; POSEM LA BARREJA EN UNA CUBITERA DE FER CUBETS DE GEL DE PLASTIC QUE SIGUIN PETITS I O POSEM AL CONGELADOR. QUANT AIXÓ ESTIGUI CONGELAT FEM EL TIRAMISU.

 

ELABORACIÓ TIRAMISU:

 

POSEM ELS ROVELLS D’OU I EL SUCRE AL BANY MARIA BATEM TOTA LA ESTONA FINS QUE ES TORNA GAIREBÉ BLANC. AL MATEIX TEMPS CALENTEM EL CONYAC I QUAN ESTA CALENT AFEIXIN LES FULLES DE GELATINA PREVIAMENT POSEDES EN AIGUA FREDA. BARREJEM ELS ROVELLS BLANQUEJATS AMB EL CONYAT I DESPRES AMB EL FORMATGE MASCARPONE. DEIXEM REPOSAR I MONTEN LA NATA, QUANT LA NATA ESTA GAIREBÉ MONTADAR I AFEIGIM LA BARREJA ANTERIOR I JA TENIM EL TIRAMISU PREPARAT.

 

UN COP TENIM EL TIRAMISU I EL CAFE POSEM EN UNES FLANERES UNA BASE DE TIRAMISU I UN CUBET DE CAFÉ I UN ALTRE COP TIRAMISU PROCURANT QUE EL CUBET DE CAFÉ QUEDIR AL MITG I POSEM EL CONGELADOR UN HORA APROXIMADAMENT I DESPRÉS A LA NEVERA FINS L’HORA DE MENJAR.

Deixa un comentari