COULANT DE XOCOLATE BLANC

8 Desembre, 2006

COULANT DE XOCOLATE BLANC

 

INGREDIENTS PER 4 UNITATS:

                   

XOCOLATE BLANC 105GRS.

MANTEGA 85GRS.

FARINA 42GRS.

SUCRE 25GRS.

OUS 1UNITATS

ROVELLS  D’OU 1UNITATS.

 

ELABORACIÓ:

 

POSEM EL XOCOLATE I LA MANTEGA A FONDAR AL BANY MARIA O BE EL MICROONES.

BATEM ELS OUS I ELS ROVELLS I AFEIGIM LA FARINA I EL SUCRE.

BARREJEM EL XOCOLATE FOS AMB LA BARREJA D’OUS.

AGAFEM UNES FLANARES I LES PINTEM AMB MANTEGA I LI PASEM UNA MICA DE FARINA PER TOTES LES PARETS PER EVITAR QUE S’ENGANXI.

POSEM LA MASA DINS DE LES FLANERES I POSEM AL FORN 10 MINUTS A 180ºC AMB EL FORN CALENT I JA ESTA LLEST PER MENJAR.

Deixa un comentari