COULANT DE XOCOLATE BLANC
8 Desembre, 2006
COULANT DE XOCOLATE BLANC
INGREDIENTS PER 4 UNITATS:
XOCOLATE BLANC 105GRS.
MANTEGA 85GRS.
FARINA 42GRS.
SUCRE 25GRS.
OUS 1UNITATS
ROVELLS D’OU 1UNITATS.
ELABORACIÓ:
POSEM EL XOCOLATE I LA MANTEGA A FONDAR AL BANY MARIA O BE EL MICROONES.
BATEM ELS OUS I ELS ROVELLS I AFEIGIM LA FARINA I EL SUCRE.
BARREJEM EL XOCOLATE FOS AMB LA BARREJA D’OUS.
AGAFEM UNES FLANARES I LES PINTEM AMB MANTEGA I LI PASEM UNA MICA DE FARINA PER TOTES LES PARETS PER EVITAR QUE S’ENGANXI.
POSEM LA MASA DINS DE LES FLANERES I POSEM AL FORN 10 MINUTS A 180ºC AMB EL FORN CALENT I JA ESTA LLEST PER MENJAR.