MOUSSE DE XOCOLATE BLANC

8 Desembre, 2006

MOUSSE DE XOCOLATE BLANC AMB PIPETES:

 

INGREDIENTS:

125 GRS. DE XOCOLATE BLANC

60 GRS. DE MANTEGA

150 CL. DE NATA

80 GRS. FIDEOS DE XOCOLATE NEGRE

75 GRS. DE SUCRE

4 FULLES DE GELATINA

4 OUS.

1 DL DE LICOR(BRANDY)

ELABORACIÓ:

 

PER FER AQUESTA MOUSSE TENIM QUE FER EL SEGÜENT:

1. POSEM A FONDAR EL XOCOLATE BLANC AMB LA MANTEGA.

2. LES FULLES DE GELATINA EN REMULL AMB AIGUA UNS CINC MINUTS.

3. ESCALFEM EL LICOR I LI BARREJEM LES FULLES DE GELATINA.

4. BARREJEM LA XOCOLATE AMB EL LICOR AMB LES FULLES DE GELATINA(BARREJA 1)

5. SEPAREM LES CLARES DELS ROVELLS; I ELS ROVELLS ELS BARREJEM AMB EL SUCRE FINS A TORNAR-SE BLANCS O MONTAR-LOS.

6. AJUNT’EN LA BARREJA 1 ALS ROVELLS.(BARREJA 2)

7. MONTEN LA NATA.

8. MONTEN LES CLARES A PUNT DE NEU.

9. AMB UNA CULLERA DE FUSTA BARREJEM  LA NATA AMB LA BARREJA 2.(BARREJA 3)

10.       TORNEM A BARREJA LA BARREJA 3 AMB LES CLARES MONTADES I ELS FIDEOS DE XOCOLATE.

11.       HO POSEM EN MOTLLES I HO DEIXEM AL CONGELADOR UN PARELL D’HORES I DESPRÉS A LA NEVERA FINS EL MOMENT DE MENJAR.

 

Nota: si canviem el xocolata blanc per xocolata negre es pot fer igual.

Deixa un comentari