MOUSSE DE XOCOLATE BLANC
8 Desembre, 2006
MOUSSE DE XOCOLATE BLANC AMB PIPETES:
INGREDIENTS:
125 GRS. DE XOCOLATE BLANC
60 GRS. DE MANTEGA
150 CL. DE NATA
80 GRS. FIDEOS DE XOCOLATE NEGRE
75 GRS. DE SUCRE
4 FULLES DE GELATINA
4 OUS.
1 DL DE LICOR(BRANDY)
ELABORACIÓ:
PER FER AQUESTA MOUSSE TENIM QUE FER EL SEGÜENT:
1. POSEM A FONDAR EL XOCOLATE BLANC AMB LA MANTEGA.
2. LES FULLES DE GELATINA EN REMULL AMB AIGUA UNS CINC MINUTS.
3. ESCALFEM EL LICOR I LI BARREJEM LES FULLES DE GELATINA.
4. BARREJEM LA XOCOLATE AMB EL LICOR AMB LES FULLES DE GELATINA(BARREJA 1)
5. SEPAREM LES CLARES DELS ROVELLS; I ELS ROVELLS ELS BARREJEM AMB EL SUCRE FINS A TORNAR-SE BLANCS O MONTAR-LOS.
6. AJUNT’EN LA BARREJA 1 ALS ROVELLS.(BARREJA 2)
7. MONTEN LA NATA.
8. MONTEN LES CLARES A PUNT DE NEU.
9. AMB UNA CULLERA DE FUSTA BARREJEM LA NATA AMB LA BARREJA 2.(BARREJA 3)
10. TORNEM A BARREJA LA BARREJA 3 AMB LES CLARES MONTADES I ELS FIDEOS DE XOCOLATE.
11. HO POSEM EN MOTLLES I HO DEIXEM AL CONGELADOR UN PARELL D’HORES I DESPRÉS A LA NEVERA FINS EL MOMENT DE MENJAR.
Nota: si canviem el xocolata blanc per xocolata negre es pot fer igual.